"Az én megállóm!" folytatódik

"Az én megállóm!" folytatódik

A Debreceni Regionális Közlekedési Egyesület tavaly nagy népszerűségnek örvendő programot valósított meg. “Az én megállóm!”, amely az Új Európa Alapítvány támogatásával valósult meg, többszörösen felül múlta előzetes számításainkat. A siker arra ösztönzött minket, hogy folytatnunk kell.

A tervezés során 15 diákkal számoltunk, akik 300 órányi közösségi szolgálatot teljesítenek. Ezzel szemben 52 diák 652 óra önkéntes munkát végzett. A két utasváró lefestése és a Nagyállomás életvédelmi kerítésének egyedivé tétele a sajtóban is pozitív visszhangot kapott. Ezért úgy döntöttünk, hogy idén folytatjuk.

Ecset van nálunk és nem félünk használni! A sikeres folytatásnak most Ön is részese lehet. Az előkészítés és Debrecen Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatalának hozzájárulását követően, a NIOK Alapítvány segítségével ‘adjukössze’ kampányt indítottunk, hogy újabb utasvárók felújításához szükséges feltételeket biztosítani tudjuk.

Három módon segítheti munkánkat:

1. Támogatja kezdeményezésünket az ön által választott összeggel

2. Csatlakozik hozzánk, amikor kifestjük az utasvárókat

3. Megosztja, elmondja, elküldi barátainak, ismerőseinek

Ha elérjük a célösszeget három helyszínen, négy utasváró felújítását végezzük el. Kettőt a Főnix Csarnoknál, egyet az Auguszta és egyet az Agrártudományi Központ előtti megállóhelyen.

Támogatásával az önkéntesek munkájához szükséges anyagok (festék, virág) és eszközök (ecset, védőfelszerelés) beszerzéséhez járul hozzá. Miért érdemes támogatni minket?  Először is mert így tehet környezetünk élhetőbbé tételéért. Másrészt, választásától és a támogatás mértékétől függően, reklámmentességet biztosító kódot adunk a Debreceni Menetrend mobilapplikációhoz, valamint egy a DERKE által készített vonalhálózati térképet kaphat.

Amennyiben úgy dönt, hogy szívesen csatlakozna hozzánk, jelentkezzen a kezdeményezés adatlapján és írja meg, hogy miben tudna segíteni. Az első utasváró festését 2016. május első hetében tervezzük.

Kérjük, ossza meg kezdeményezésünk adatlapját az Ön által használt közösségi oldalakon (twitter, facebook, google+), vagy küldje el ismerőseinek e-mailen.

CsatolmányMéret
Sajtóközlemény249.64 KB