Tagfelvétel

Nyomtatás
  • Szeretnék tag lenni, mit kell tennem?
Ha az Egyesületünk tagja szeretnél lenni csak annyi teendőd van, hogy kitöltöd a honlapunkon lévő tagfelvételi űrlapot és megküldöd a derke@derke.hu címre.  • Ha elküldtem mi a teendőm?
Ha elküldted a tagfelvételi kérelmed rövid időn belül felvesszük Veled a kapcsolatot és megbeszélünk egy személyes találkozót, ahol az Egyesület tagfelvételi testülete előtt más tagjelöltekkel együtt meghallgatunk.  • A felvételin milyen kérdésekre kell számítanom?
Ez nem felvételi, csak egy kötetlen beszélgetés, amelynek a lényege hogy megismerjük egymást, hogy tudjuk a későbbiek során miben tudjuk segíteni egymás munkáját, illetve milyen közös feladatokat oldhatunk meg. Készülnöd nem kell rá, mert bármi szóba kerülhet, nem csak a közlekedés. Hoznod sem kell semmit, csak magad.  • Én lámpalázas vagyok, nem akarok más tagjelöltekkel együtt bemutatkozni!
Személyes meghallgatásra is van lehetőség, de ezen kérésedet még a tagfelvételi kérelemmel együtt juttasd el hozzánk.  • Kell-e valamilyen szakmai végzettség ahhoz hogy tag legyek?
Nem. Szakmai végzettségre való tekintet nélkül bárki tag lehet.  • Mi történik a beszélgetés után?
A jelöltekről véleményt alkotunk és megbeszéljük az Egyesület többi tagjával is a közös beszélgetés tapasztalatait, hogy melyik tagjelölt munkájára, támogatására számíthatunk. Ennek megfelelően a Közgyűlés (az egyesület tagjai) dönt a tagfelvételről.  • Mi a különbség a rendes és a pártoló tag között, melyiket válasszam?
A rendes tagtól elvárható, hogy aktívan részt vegyen az Egyesület munkájában, a rá bízott feladatokat legjobb tudása szerint ellássa. A pártoló tag a tagdíjon felül csak anyagi és/vagy erkölcsi támogatást nyújt az Egyesület részére. A tagság két formája között annak megfelelően dönts, hogy milyen mérttékben tudsz majd részt venni az Egyesület összejövetelein, mennyi időt tudsz rászánni a szabadidődből.  • Mennyi a tagdíj és mikor kell fizetni?
A tagdíjat minden évben a Közgyűlés szavazza meg a várható költségek függvényében. Jelenleg az éves tagdíj a rendes tagok részére 4000,- Ft, pártoló tagok részére 2000,- Ft, ifjúsági (18. év alatti) tagok részére 800,- Ft.

 

Belépés