Két keréken, négy tengelyen

Nyomtatás
Kerékpárszállítás

Legutóbbi előadó estünket 2012. április 5-én tartottuk, ezúttal a Magyar Kerákpárosklub Debreceni Szervezetével közösen. Az érdeklődők ezúttal a kerékpáros közlekedésről, és a kerékpárszállításról hallhattak előadásokat.

Az első előadást Szanyi Gergely, a Magyar Kerékpárosklub aktivistája tartotta "Hogyan ne üttesd el magad" címmel. Előadása nem a KRESZ írott szabályairól szólt, hanem a közlekedés íratlan szabályairól. Megtudhatták az érdeklődők, hogy mit kell megtenniük a KRESZ betartásán túl, hogy ne üssék el őket. Praktikus tanácsokkal
gazdagodhattak a biztonságos kerékpozással kapcsolatban. Többek között megtudhatták, hogy mi az a jobbhorog, a halál vörös lámpája és miért veszélyes a kiflizés.

Az est második előadását egyesületünk egyik tagja, Sáfri Péter tartotta "Közösségi közlekedés és a kerékpár kapcsolata" címmel. Bemutatott néhány hazai és külföldi példát B+R tárolókra, és a hazai kerékpárszállítási lehetőségeket. Elmondta, hogy Bécsben, Varsóban, Deblinben és Genfben milyen körülmények közt tudják kerékpárjaikat magukra hagyni az utazók.

Köszönjük az érdeklődők jelenlétét, reméljük, hogy a későbbiekben is megtisztelnek minket.

Két keréken, négy tengelyen
Két keréken, négy tengelyen
Két keréken, négy tengelyen
Két keréken, négy tengelyen
CsatolmányMéret
Közösségi közlekedés és a kerékpár kapcsolata2.63 MB
Hogyan ne üttesd el magad186.1 KB

Belépés