Töltsd el nálunk! - Alkalmak 50 órás közösségi szolgálaton való részvételre

Nyomtatás
Töltsd el nálunk! - Alkalmak 50 órás közösségi szolgálaton való részvételre

Kedves Önkéntes Diák!

November hónapban az alábbi két lehetőséget tudjuk biztosítani számodra közösségi szolgálat eltöltésére.

Jelentkezni az online űrlap kitöltésével lehet! 

 1. Villamosmegállóban kérdőíves felmérés (Utaskikérdezés). Itt a feladatod az lesz, hogy Debrecenben a Nagyállomás, a Kossuth tér, a Kálvin tér vagy Nádor utca villamosmegállókban a várakozó utasoknak a 2-es villamossal kapcsolatban 5-6 eldöntendő kérdést feltegyetek és a válaszokat egy űrlapon rögzítsétek. Amennyiben a megállóhelyi kérdőíves felmérésben részt szeretnél venni, akkor egy 1 órás előzetes felkészítőn és munkavédelmi oktatáson kell részt venned, ami természetesen bele számít az 50 órába. Az alább időpontokra jelentkezhetsz, amelyből egy felkészítő foglalozásnak kell lennie az utcai terepmunka előtt.
  • 2014.november 6., csütörtök, délután 16:00-17:00 (felkészítő és oktatás)
  • 2014.november 8., szombat, délelőtt 9:00-12:00 (utcai terepmunka)
  • 2014.november 10., hétfő, délután 17:00-18:00 (felkészítő és oktatás)
  • 2014.november 13., csütörtök, délután 15:00-17:00 (utcai terepmunka)

 

 1. Irodai jellegű adminisztrációs munka (Papírmunka). Itt a feladatod az lesz, hogy egy előre meghatározott helyszínen nyomtatványokat (menetrendeket) kell kivágni, majd hajtogatni és rendszerezni. Az ehhez szükséges eszközöket természetesen biztosítjuk. A helyszín várhatóan egy belvárosi általános iskola tanterme lesz.
  • 2014. november 10., hétfő 16:00-18:00
  • 2014. november 20., csütörtök 16:00-18:00

Jelentkezés adminisztratív feltételei:

Amennyiben szeretnéd nálunk eltölteni az ötven órás közösségi szolgálatot szívesen látunk. Azonban fontos tudnod: Ahhoz, hogy leigazolhassuk az általad elvégzett közösségi szolgálatot az egyesületünknek az iskoláddal együttműködési megállapodást kell kötnünk. Ezért szükségünk lesz majd az iskolád közösségi szolgálat koordinátorának elérhetőségére (név, telefonszám, e-mail címét) a megállapodás megkötése. Az együttműködési megállapodás megkötése néhány nap alatt megoldható.
 
Az alábbi iskolákkal már van megállapodásunk:
 • Mechwart András Gépipari és Informatikai Szakközépiskola, Debrecen
 • Könnyűipari Szakközépiskola Debrecen
 • Széchenyi István Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Szakképző Iskola és Kollégium, Hajdúböszörmény
Ha ezen iskolák valamelyikébe jársz, akkor csak annyi teendőd van, hogy jelzed az iskolai közösségi szolgálat koordinátornak, hogy nálunk végzel közösségi szolgálatot.
 
A közösségi szolgálat megkezdése előtt pedig egy önkéntes szerződést kötünk, amelyben írásban rögzítjük, hogy mikor, hol és milyen feladatot végezel majd.

Belépés