Nemzetközi Ikarus, Csepel és Veteránjármű találkozó 2009.

Nyomtatás
Veterán jármű találkozó logó

Tavaly hagyományteremtő céllal rendezték meg Polgáron az első Ikarus és veteránjármű találkozót. A hagyományteremtés sikerült, ugyanis idén 2009. június 5-7. között ismételten találkoznak majd régi járgányok és tulajdonosaik. A helyszín ismételten a polgári strandfürdő területe lesz, de a részletes program szerint lesz vasútmodell kiállítás is a polgári Ady Endre Művelődési Központban valamint Polgár – Tiszacsege veterántúra és autóbusz gyorsulási verseny is.

Egyesületünk közbenjárására a Hajdú Volán Zrt. ezúttal nem csak az Ikarus 311-es (FIX-870) járművével vesz részt a rendezvényen, hanem az ország egyetlen és néhány hétig még biztosan forgalomban lévő Ikarus 284-es (BPY-150) toló csuklós autóbuszát is megtekinthetik az érdeklődők.

A Hajdú Volán Zrt. és a Szabolcs Volán Zrt. jóvoltából Debrecenből és Nyíregyházáról ingyenes eljutási lehetőséget biztosítunk a rendezvényre és vissza. Debrecenből a fent említett autóbuszokon lehet Polgárra utazni, Nyíregyházáról pedig egy Kapena minibusz fog indulni. Aki Debrecenből indulna a derke[@]derke.hu, aki pedig Nyíregyházáról, a nyiregyhaza[@]derke.hu címen jelezze részvételi szándékát és írja meg nekünk nevét, életkorát, telefonos elérhetőségét és az egyértelműség kedvéért azt is, hogy Debrecenből, vagy Nyíregyházáról szeretne utazni.

A két cég csak június 6-án (szombaton) vesz részt a rendezvényen. Ezért hajnali, korai reggeli indulás várható és esti órákban történő visszaérkezés. Az utazáshoz a részvétel limitált, az indulás pontos helyszínéről és időpontjáról válaszlevélben értesítjük a jelentkezőket. A rendezvényen készült legjobb fotókat a galériában helyezzük el.

Belépés