Vasútmodell és terepasztal kiállítás Józsán

Nyomtatás

Hajdú Expressz Vasútmodel KiállításA karácsony előtt megtartott vasútmodell kiállítás a nagy sikerre való tekintettel tavasszal folytatódik. Ezúttal a helyszín Debrecen-Józsa Közösségi Háza (4225 Debrecen-Józsa, Szentgyörgyfalvi út 9.), az időpont pedig 2009. március 20-22. (péntek, szombat, vasárnap)

A Hajdú Expressz Vasútmodellező és Vasútbarát Egyesület (HEXVAVE) rendezésében ezúttal 26 méter hosszú, H0-ás modulterepasztal lesz megtekinthető. Most is lesz lehetőség saját modellek futtatására és szakmai tanácsokat is kérhetnek az érdeklődők.

A kiállításra a belépő felnőttek számára 500,- Ft gyerekek számára 300,- Ft csoportok részére pedig 250,- Ft.

Még mielőtt valaki pánikba esne a helyszín megközelíthetetlensége miatt eláruljuk, hogy közösségi közlekedéssel is könnyen el lehet jutni a kiállítás helyszínére. Segítségül felvázoljuk az eljutási lehetőségeket. Aki pénteken szeretne kilátogatni a helyszínre, a munkanapi menetrend szerint a Segner térről csúcsidőben 10 percenként, csúcsidőn kívül pedig 20 percenként indul 34, vagy 35 (délelőtt), vagy 35Y (délután), vagy 36 jelzésű autóbusz. Hétvégén pedig a Doberdó utcáról 20 percenként 34A, 35A és 36A jelzéssel indulnak a járatok. Helyközi autóbusszal a Hajdúböszörmény és Bodaszőlő felé közlekedő járatokon lehet eljutni. A buszok közvetlen a közösségi ház előtt állnak meg, ahonnan 50 métert kell sétálni a "kék-piros csíkos gazdaságos bevásárlóközpont" alatt elhelyezkedő helyszínre. A helyszín vonattal is könnyen megközelíthető Józsa vasúti megállóhelytől, ahonnan 5-6 percet kell gyalogolni.

Javascript is required to view this map.

Hozzászólások

Re

na de a bejegyzésig nem használható a név. ez így nem fair. Mi sem használhattuk addig, míg nem jött meg a hivatalos végzés.

Hétfőn hivatalosan is panaszt teszek ez ügyben!

Vagy a plakátot kell módosítani

egyesület??

Hajdú Expressz Vasútmodellező és Vasútbarát Egyesület???
Nincs is bejegyezve.
Megnéztem a cégbírósági bejegyzésekben!
Hogyan lehet valótlant állítani ráadásul plakáton?

Na majd megvizsgáltatom ezt!!!

Nemrég volt az alakuló ülésük.

Nemrég volt az alakuló ülésük.Talán ezért nem. Próbáld meg két-három hónap múlva. Addigra biztosan lezajlik a nyilvántartásba vétel.

u.i: A DERKE benne van? :)

HEXVAVE

pipson!
Nagyon fontos témát feszeget. Ez a lényeg!!!!
talán azért két megjegyzés:
-az egyesület bejegyzés alatt áll. (mint tudjuk, az ügyvédi szakaszban már költséget is lehet gyűjteni rá....)
-kérem, további áskálódásához a törvények alaposabb ismeretét. Az egyesületeket a Megyei Bíróság jegyzi be. Ott kutakodjon egyenlőre, ne a Cégbíróságon.

Egyébként jobb lenne, ha oktalan áskálódás helyett valami értelmes tevékenységet folytatna.
szaboi3

Belépés