28-as busz (megszűnik)

Nyomtatás

A 28-es jelzésű busz megszűnik, helyette a józsai 34, 35, 35Y, 36 jelzésű autóbuszok közlekednek meghosszabbított útvonalon, amely a Doberdó utcát kivéve lefedik a megszűnő viszonylat útvonalát.

A megszűnő 28-as jelzésű busz utazóközönségét érintő változások:

 

 • Munkanapi változások tanítási időszakban:
  - reggeli és délutáni csúcsidőszakban a jelenlegi 8 perces követés helyett 6-7, esetenként 5 perces követéssel közlekednek a járatok . Ez a Segner tér és Dobozi Lakótelep között több, míg a Böszörményi úton kevesebb járatot jelent. A reggeli torlódások miatt ezen időszakban a menetrendszerűséggel gondok lehetnek, a járatok feltorlódhatnak és előfordulhat, hogy egyszerre kettő vagy több járat közlekedik
  - délelőtt és kora este a jelenlegi 12 perces követés helyett 10 percenként közlekednek a józsai járatok. Ez a Segner tér és Dobozi Lakótelep között több, míg a Böszörményi úton kevesebb járatot jelent.
  - késő este negyed órás követés nem változik. Ez a Segner tér és Dobozi Lakótelep között nem jelent változást, azonban a Böszörményi úton a megszűnő vonal járataival kevesebb járatot jelent.

 

 • Munkanapi változások tanszünetben:
  - reggeli és délutáni csúcsidőszakban a jelenlegi 12 perces követés helyett 10 percenként közlekednek a józsai járatok. Ez a Segner tér és Dobozi Lakótelep között több, míg a Böszörményi úton kevesebb járatot jelent.
  - délelőtt és este negyed órás követés nem változik. Ez a Segner tér és Dobozi Lakótelep között nem jelent változást, azonban a Böszörményi úton a megszűnő vonal járataival kevesebb járatot jelent.

 

 • Hétvégi változások
  - a járatok követési ideje nem változik, az új viszonylatok összességében 20 percenként közlekednek

 

Belépés